Brazilská káva z oblasti Santos nabízí vyvážený profil s jemnou sladkostí, nádechem oříšků a čokolády a střední kyselostí. Tato oblast, známá svým jedinečným klimatem a...
Káva Tanzania AA má sladkou chuť po ostružinách a hořkost po fondánuSložení: 100% arabica (kávové zrno)
Odrůda: KP423, N39, Catmar
Způsob zpracování: mokrý
Klasifikace zrna:...
Káva arabica Papua New Guinea má sladkou, ovocnou chuť švestky a vanilky.Složení: 100% arabica (zrnková káva)
Způsob zpracování: mokré
Původ kávy: Papua New Guinea, Waghi...
Tuhle "Si dám no" neboli Ethiopia SIDAMO má výraznější kyselost se sladkou tečkou na konci.
Složení: 100% arabica (zrnková káva)
Odrůda: Arabica
Způsob zpracování:...
oříšků a jemného ovoce. Hodí se na filtr i espresso.
Složení: 100% arabica (zrnková káva)Způsob zpracování: promyté (mokré)Klasifikace zrna: středně velká zrna, vysoké...
Keňa AA má intenzivní tělo s vůní koření, ovoce a medu hodící se na filtr i espresso.Složení: 100% arabica (zrnková káva)
Způsob zpracování: mokré
Klasifikace zrna: Velmi...